Akademia » O mnie » Media

Media

Współpracuję z różnymi czasopismami przy artykułach dot. odżywiania dla zdrowia np. Zdrowie, Na Zdrowie, Sens, Kobieta i Życie, Vege, Bio Kurier, Wegetariański Świat, Życie Warszawy, Moda na Zdrowie, Zdrowa Żywność Zdrowy Styl Życia, Wróżka, Glamour.

Pisuję również artkuły dla portali internetowych związanych ze zdrowiem np. www.dziecisawazne.pl, www.naturalnamedycyna.pl.

Bywam gościem Grażyny Dobroń w Trójce, Wojtka Jagielskiego w Radiu Zet, Olgi Kozierowskiej w Radiu Pin, Beaty Jewiarz lub Anny Matusiak w Radio Dla Ciebie, Agnieszki Ponikiewskiej w Radio Plus, Katarzyny Dydo i Kariny Terzoni w Czwórce, Maji Kluczyńskiej w Polskim Radiu 24, Michała Niewęgłowskiego i Włodka Dembowskiego w Radiu Kampus, a także Doroty Wellman i Marcina Prokopa, Jolanty Pieńkowskiej, Bartosza Węglarczyka i Roberta Kantereita w Dzień Dobry TVN (fot. Bartek Krupa) oraz w Dzień Dobry w Sobotę w TVP1.

GOTOWANIE NA EKRANIE :)

Razem z Anią, stałą bywalczynią moich warsztatów, która w znacznym stopniu zmieniła swoje nawyki żywieniowe i dzięki temu poprawiła swoje zdrowie, gotujemy na ekranie w DDTVN :) (fot. Piotr Bławicki)

Tym razem m.in. moją ulubioną owsiankę oraz pieczone jabłka na deser, które bardzo smakowały prowadzącym Pieńkowskiej i Węglarczykowi :)
Mniam!

 

                             Zapraszam do obejrzenia :)


"Singiel w kuchni"

"Singiel w kuchni" 2

"Jak nie zrobić z dziecka niejadka ?"

"Dlaczego dziadkowie tuczą wnuki ?"

Wywiad w telewizji WP.TV

http://get.wp.tv/?f=2884173.1405071668391.h.mp4

 

 

 Zapraszam do posłuchania :)

  1. Śniadanie to podstawa!
  2. Zupy, pestki i buraczki - rewelacja na chłody

4 sposoby na weekend - warsztaty gotowania
Kuchnia 5 przemian - słuchaj od 17-tej minuty

 

 

  1. Dynia okrągła, apetyczna i zdrowa
  2. Gęsina odkrywana na nowo
  3. Zupy - najlepszy posiłek
  4. O wigilijnych daniach
  5. Kulinarne tradycje wigilijne różnych części Polski
  6. Potrawy jednogarnkowe I
  7. Potrawy jednogarnkowe II
  8. Mrożonki
  9. Walentynki - kolacja we dwoje
  10. Walentynki - krem z buraczka
Akademickie Radio Kampus

Audycja bez Spinki - o tsunami i przemianach w moim życiu

Czy wiemy co jemy?

Budowanie odporności dziecka dzięki diecie

  1. Balans życiowy
  2. Ważność odżywiania
  3. Oleje świata na stole
  4. Oczyszczanie organizmu
  1. Dynia i co z niej
  2. Gęsina
Drukuj stronę
Jeśli chcesz otrzymywać informacje o aktywnościach Akademii PIĘĆ SMAKÓW, wpisz poniżej swój adres e-mail i kliknij wyślij.
Wyślij

Możesz również dodatkowo podac imię i nazwisko:

Warsztaty jako prezent

Zrób prezent najbliższym. Podaruj warsztat gotowania!

  Klienci Akademii


  • Nokia Siemens Networks
  • IKEA
  • IMPEL
  • Joga w Parku
  • Polska Akcja Humanitarna
  • Dom Kultury Śródmieście
  • NZOZ Carolina Medical Center
  • SAS Business Analytics software

Copyright © 2007-2017 Anna Krasucka PIĘĆ SMAKÓW Akademia Odżywiania dla Zdrowia. Wszelkie Prawa Zastrzeżono. Zawarte na tej stronie treści stanowią prawo autorskie. Logo PIĘĆ SMAKÓW Akademia Odżywiania dla Zdrowia jest zastrzeżonym znakiem towarowym.