Data wykładu | 13 stycznia 2016 |
---|---|
Osoba prowadząca | Anna Krasucka |
Miejsce | VEGA, al. Jana Pawła II 36c (na tyłach dawnego kina Femina), Warszawa |
Opis
![]() |
Każdy z nas lubi zapach świeżo pieczonego chleba, który roznosi się po całym domu. Taki zapach wabi, przyciąga, bo kojarzy się z prawdziwym domem, z bezpieczeństwem, z ciepłem i ze smacznym domowym jedzeniem. Ale nie każdy wie, jak samodzielnie upiec w domu smaczny i zdrowy chleb na zakwasie, tym bardziej, że trudno dziś kupić dobry chleb. Zatem wróćmy do tradycji pieczenia chleba w domu. Nauczę Was tego krok po kroku, a pieczenie chleba okaże się być proste, sprawne, przyjemne i tanie. Do tego domowy chleb na zakwasie przechowuje się bardzo długo zachowując swoją świeżość, zapach i smak. Na wykładzie dowiesz się m.in.: Wykład jest połączony z degustacją chleba domowego na zakwasie. |
Poziom trudności | dla wszystkich |
Liczba uczestników | |
Zapewniamy |
|
Najbliższe terminy |
|
---|---|
10.05 - 13.05 | Magiczny wyjazd oczyszczająco - odmładzający |
19.05 | Zdrowe potrawy w 15 minut - przepisy wiosenno - letnie |
20.05 | Gotowanie wg pięciu przemian od podstaw |
24.05 - 27.05 | Ziołowy wyjazd w naturę |
21.07 - 28.07 | Rodzinne wakacje nad jeziorem |
04.08 - 11.08 | Wyjazd letni - Odnowa ciała i ducha wg 5 przemian |