Data wykładu | 13 stycznia 2016 |
---|---|
Osoba prowadząca | Anna Krasucka |
Miejsce | VEGA, al. Jana Pawła II 36c (na tyłach dawnego kina Femina), Warszawa |
Opis
![]() |
Każdy z nas lubi zapach świeżo pieczonego chleba, który roznosi się po całym domu. Taki zapach wabi, przyciąga, bo kojarzy się z prawdziwym domem, z bezpieczeństwem, z ciepłem i ze smacznym domowym jedzeniem. Ale nie każdy wie, jak samodzielnie upiec w domu smaczny i zdrowy chleb na zakwasie, tym bardziej, że trudno dziś kupić dobry chleb. Zatem wróćmy do tradycji pieczenia chleba w domu. Nauczę Was tego krok po kroku, a pieczenie chleba okaże się być proste, sprawne, przyjemne i tanie. Do tego domowy chleb na zakwasie przechowuje się bardzo długo zachowując swoją świeżość, zapach i smak. Na wykładzie dowiesz się m.in.: Wykład jest połączony z degustacją chleba domowego na zakwasie. |
Poziom trudności | dla wszystkich |
Liczba uczestników | |
Zapewniamy |
|
Najbliższe terminy |
|
---|---|
22.04 - 25.04 | Po energię wiosny - wyjazd |
19.05 - 23.05 | Ziołowy wyjazd majowy w naturę |
17.06 - 20.06 | Magiczny wyjazd oczyszczająco - odmładzający |
24.07 - 31.07 | Rodzinne wakacje nad jeziorem |
31.07 - 07.08 | Moc regeneracji z natury - wyjazd |
Dowiesz się o moich inspirujących warsztatach, wyjazdach i nowościach.