Data wykładu | 15 listopada 2016 |
---|---|
Osoba prowadząca | Anna Krasucka |
Miejsce | VEGA, al. Jana Pawła II 36c (na tyłach dawnego kina Femina), Warszawa, udział w wykładzie możliwy również przez skype (dla osób z daleka :) |
Opis
![]() |
Każdy z nas zachwyca się kuchnią, w której suszą się zioła, a na półkach stoją różnego rodzaju przyprawy. W takiej kuchni widać, że gospodarze znają się na gotowaniu, a dodatki w postaci ziół i przypraw urozmaicają i czynią ich potrawy bardziej wykwintnymi stawiając kropkę nad i. Każdy z nas lubi odpowiednio doprawione dania, których zapach ulatnia się nad stołem, a często roznosi się po całym domu. Od razu czuć, że w tym domu zioła i przyprawy mają szerokie praktyczne zastosowanie, a dzięki nim potrawy są po prostu smaczne. Jednak nie każdy wie, czemu służą i jak używać różne zioła i przyprawy w praktyce kulinarnej. Zatem wróćmy do tradycji naszych babć, które doskonale wiedziały, jakie zioła i przyprawy stosować w kuchni, a także przy jakich dolegliwościach zdrowotnych. Wasza kuchnia stanie się zaczarowaną, a domownicy będą chwalić każdy domowy posiłek, po którym poczują się lekko i zdrowo. Na wykładzie dowiesz się m.in.: Uczestnicy będą mieli okazję do powąchania aromatu różnych ziół i przypraw oraz ich skosztowania :) |
Poziom trudności | dla wszystkich |
Liczba uczestników | |
Zapewniamy |
|
Najbliższe terminy |
|
---|---|
23.07 - 30.07 | Rodzinne wakacje nad jeziorem |
30.07 - 06.08 | Moc regeneracji z natury |
29.09 - 02.10 | Kobieta zdrowa i piękna z natury |
Dowiesz się o moich inspirujących warsztatach, wyjazdach i nowościach.